dimecres, 27 d’abril del 2011

Vallès Occidental: Pels drets socials i laborals!

Des de diferents espais unitaris del Vallès Occidental i diferents col.lectius públics que treballem al dia a dia al carrer per fer front a les agressions del capitalisme, i per planteajr  alternatives a aquest, convoquem una mobilització el 1er de Maig a Terrassa. Aquesta manifestació, recull l'herència de la manifestació del 1er de Maig Combatiu l'any passat a Terrassa, i degut a les problemàtiques socials que compartim a nivell comarcal, neix la idea de tenir una continuïtat en els anys futurs a altres municipis.

Així, el tancament d'empreses, els desnonaments, l'atur, són problemàtiques que compartim i que són conseqüència de polítiques econòmiques concretes que han beneficiat als de sempre en detriment de la majoria, i que plantarem cara, com  hem fet durant tot l'any, al carrer. També rebutgem l'intent de ciulpabilitzar a l'immigració com la causa de la crisi econòmica, i la vulneració de drets que aquest col.lectiu pateix al dia a dia a les nostres estacions de RENFE i Places, amb redades indiscriminades dutes a terme tant
per la policia municipal com els Mossos d'Esquadra.

Així doncs, per tot això, i per defensar ara més que mai els Serveis Públics, convoquem el 1 de Maig a les 11h a la Plaça 1r de Maig de Terrassa.

2 comentaris: