dimarts, 26 d’abril del 2011

Penedès: El Penedès diu prou a les retallades!

 Sota el lema 'El Penedès diu prou a les retallades!' diversos sindicats i organitzacions polítiques i socials han convocat una manifestació de protesta contra les retallades socials impulsades pels governs català i espanyol. La manifestació es celebrarà el proper 30 d’abril a Vilafranca del Penedès i ha estat convocada a les set de la tarda a la plaça de la Vila pels sindicats CGT, Intersindical-CSC i COS; pels col·lectius de l’esquerra independentista Endavant, les CUP de l’Alt Penedès (Vilafranca, Subirats, Riudebitlles i Sant Martí Sarroca) i les Assemblees de Joves de Sant Sadurní i Vilafranca; i pels col·lectius socials Ampert, Ginesta, Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca, Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès, La Fornal, Col·lectiu Nou Assessoria Jurídico-Laboral, Ateneu X, Daltabaix (Els Monjos) i Som Penedès.
Els convocants consideren que ‘ens trobem immersos en una de les lluites més importants dels últims temps: la defensa dels drets aconseguits durant molts anys i que volen fer desaparèixer’ i acusen als governs de Mas i Zapatero de voler ‘fer pagar la crisi financera a les classes populars’. En el manifest que han fet públic denuncien que després de la reforma laboral per abaratir l’acomiadament i la reforma de les pensions, ara es vol retallar ‘dos dels pilars més importants de l’estat del benestar: l’ensenyament i la sanitat’. Per aquest motiu fan una crida a dir ‘prou’ i a participar ens els actes i mobilitzacions proposades.
A banda de la manifestació de dissabte, també s’ha organitzat pel dijous 5 de maig a les vuit del vespre a La Fornal la projecció del film: ‘Rieles de rebeldía’ i el dissabte 7 de maig es farà una jornada de xerrades-debat a l’Escorxador. Aquesta jornada començara a les deu del matí i s’allargarà fins al migdia amb ponències presentades per les organitzacions sindicals CGT, COS i Intersindical-CSC.

CONVOCATÒRIES:

Dissabte 30 d'abril, 19h, Plaça de la Vila: MANIFESTACIÓ
Convoquen:
Endavant (OSAN), Alternativa per Subirats – CUP, Més Poble-CUP (Riudebitlles), Alternativa Martinenca-CUP (Sant Martí Sarroca), CUP Vilafranca, Ampert, Assemblea de Joves de Sant Sadurní, Assemblea de Joves de Vilafranca, Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca, Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès, Ateneu Popular X, CGT- Federació Alt Penedès, Col·lectiu Nou Assessoria Jurídico-Laboral, Daltabaix (Santa Margarida i els Monjos),  Esquerra Independentista de Sant Sadurní, Ginesta, Intersindical-CSC, La Fornal, Som Penedès.



Dijous 5 de maig, 20h, La fornal: PROJECCIÓ del film 'Rieles de rebeldía'
Ho organitza: La Fornal


Dissabte 7 de maig, de 10h a 13h, L'Escorxador: XERRADES-DEBAT


*Estat actual de la classe treballadora
*Possibles solucions als problemes generats per les retallades a la sanitat i a l'ensenyament 

Amb membres de la CGT, COS i Intersindical-CSC. 

Ho organitza: Endavant, CGT, AJV, Assemblea pels Drets Socials, Intersindical-CSC i CUP
En acabar, dinar popular i antirepressiu a l'Ateneu X


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada