dimarts, 26 d’abril del 2011

Manifestació a Mataró contra les retallades i per uns serveis públics i de qualitat

Fotografia: Anna Murillo
La Plataforma Unitària pel Repartiment del Treball i la Riquesa del Maresme convoca pel proper diumenge 8 de maig a Mataró una manifestació contra les retallades i per uns serveis públics i de qualitat.

La manifestació - que començarà a les 11:30 a la plaça Miquel Biada, davant de l'estació de rodalies - vol mostrar el rebuig de la ciutadania maresmenca a l'anunci del govern de practicar retallades als pressupostos del sector públic, entre les qual destaquen les que estan projectades a la sanitat, a l'educació o a l'administració. La convocatòria de la manifestació serà la culminació d'una setmana de lluita i difusió de la que cal destacar la concentració de dimecres 4 de maig a les 19:00 h. a les portes del consistori de la ciutat de Mataró convocada per la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública.

La decisió d'ubicar la roda de premsa als jutjats de la capital del Maresme ha vingut donada pel judici de faltes contra diversos militants de la CGT - un dels sindicats que recolza la plataforma - arrel de la vaga general del 29 de setembre.

Durant els propers dies anirem informant  de les diverses accions de difusió que s'aniran duent a terme a la ciutat i a la resta de la comarca per cridar a la ciutadania a prendre part en la lluita contra les retallades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada